Nieuws | Breskens Sailing

IRC EUROPEAN CHAMPIONSHIP
25-08 | 26-08 | 27-08 | 28-08

Nieuws


15 februari 2022

Inschrijvingen geopend!

Inschrijvingen zijn open voor het Europees Kampioenschap IRC 2022 als onderdeel van het DAMEN Breskens Sailing Weekend

 

Van 24 t/m 28 augustus a.s. wordt het Europees Kampioenschap IRC 2022 verzeild als onderdeel van DAMEN Breskens Sailing.

 

Voor de IRC-klassen 4 wedstrijddagen met gevarieerde banen, inclusief windward/leeward banen en banen rond bestaande merktekens (25 - 28 augustus).

 

De CR en Double Handed klassen zeilen 3 dagen, van vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus. De Notice of Race, te vinden via www.breskenssailing.nl of direct op www.manage2sail.com, is voor deze editie in twee aparte documenten opgesplitst: één voor de IRC klassen en één voor de CR en Double Handed klassen.

 

Deelnemers die voor eind juni inschrijven, kunnen gebruik maken van de “Early Bird” korting. Deelnemende jachten kunnen de week voor en na het evenement gratis gebruik maken van een ligplaats in de jachthaven van Breskens.

 

Om zeilers vertrouwd te maken met het IRC systeem en om de laatste “tips and tricks” te delen, organiseert de Nederlandse klassenorganisatie Noordzeeclub in samenwerking met Wind & Watersport Vlaanderen en DAMEN Breskens Sailing een informatieve online avond op 7 maart 2022. Details hierover volgen nog.

 

De organisatie staat klaar om er weer een bijzonder evenement van te maken met spannende wedstrijden en entertainment nadien.

< Alle artikelen