Nieuws | Breskens Sailing

27-08 | 28-08 | 29-08

Nieuws


14 april 2017

Inschrijvingen geopend

24, 25, 26 en 27 augustus 2017 is het weer zover.

Weliswaar hebben we nu in april nog een heel zeilseizoen te gaan, maar de data in augustus moet u als zeiler toch echt noteren!

Drie of vier dagen competitief varen op de Schelde en/of haar mondingen voor een hele schare en verscheidenheid aan kajuitzeiljachten.

De vloot is op het water weliswaar verdeeld over twee banen, maar aan de wal zijn alle bemanningen en hun aanhang gezamenlijk bij elkaar tijdens de ontbijten met palaver in de ochtenden, de gratis avondmaaltijden, het Duvel Happy hour en de avondfeesten in de tent.

IRC gemeten voor de Nederlandse en de Belgische ONZK kampioenschappen, CR gemeten voor het Belgische ONZK kampioenschap, de J/111 klasse die zonder handicap boot tegen boot varen, ORC gemeten voor een aparte overall uitslag en met de mogelijkheid dubbel te scoren met IRC  en de klasse klassieke One Tonners die op alle 4 de dagen en op IRC handicap voor hun  eigen ONE TONNER Revival REGATTA prijs varen.

Nieuw dit jaar zijn aparte starts in de Two Handed klassen in zowel ORC als CR. We verwachten een grote deelname in de dagwedstrijden met één lange wedstrijd per dag. Alhoewel we kunnen daar, - op algemeen verzoek en indien de omstandigheden als wind en stroom er gunstig voor zijn, ook twee wedstrijden op een dag van maken. De wedstrijdleiding zal er sowieso voor zorgen dat ook u met z’n tweeën op tijd voor de avondmaaltijd binnen bent.

De Notice of Race staat nu op de website www.breskenssailing.nl waar u ook al vast gelijk kunt inschrijven om in aanmerking te komen voor de ‘early bird’korting op het inschrijfgeld.

Ook het jeugdzeilen zal in hun vakantieperiode weer de nodige aandacht krijgen met eerst de nodige, maar ook amusante, theorie en veiligheid alvorens op het water te gaan voor de praktische clinics, waarbij gekozen kan worden uit zeilen in een Optimist of op een groot kajuitzeiljacht.

< Alle artikelen