Nieuws | Breskens Sailing

27-08 | 28-08 | 29-08

Nieuws


28 augustus 2016

Roy van Aller onderscheiden

Burgemeester Annemiek Jetten van Sluis heeft Roy van Aller, voorzitter van het DAMEN Breskens Sailing Weekend, onderscheiden voor zijn bewezen diensten. Van Aller is samen met zijn vrouw Sari jarenlang actief geweest in de zeilwereld.

Tijdens de prijsuitreiking van het DAMEN Breskens Sailing Weekend van 2016 wordt voorzitter Roy van Aller van het zeilweekend volkomen verrast. Van Aller die graag het voetlicht mijdt, wordt ineens vol in het zonnetje. Burgemeester Annemiek Jetten van de Gemeente Sluis benoemt hem namens Zijne Majesteit Koning Willem Alexander tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor decennialange inzet voor het DAMEN Breskens Sailing Weekend en de Zeeuwse en nationale zeilsport in het algemeen.

“Ruim veertig jaar is Roy actief in de zeilsport en ook al jaren als voorzitter van dit weekend,” vertelde Jetten. Sinds 1981 werkt hij mee aan de totstandkoming van wedstrijdzeilen in Breskens. “Hij heeft al die tijd het jeugdzeilen proberen te stimuleren en met zijn tomeloze inzet bijgedragen aan de watersport in Breskens en omgeving.” Van Aller reageerde na de prijsuitreiking in kenmerkende stijl. “Sorry, dat het allemaal wat langer duurde.”

We willen Roy hartelijk feliciteren met zijn lintje en mevrouw Jetten voor haar aanwezigheid dit DAMEN Breskens Sailing Weekend.

< Alle artikelen