Waterfun voor jeugd van 8-12 jaar

DAMEN BRESKENS SAILING WEEKEND, WATERSPORTVERENIGING BRESKENS EN BUITENGEWOON ACTIEF ORGANISEREN WEER EEN SUPER LEUKE WATERFUN JEUGDMIDDAG ISM PORTHOS!

woensdagmiddag 22 augustus 2018
Ben jij tussen de 8-12 jaar en wil je meer weten over watersport? Dan kun jij je inschrijven voor de WATERFUN BELEVENIS tijdens DAMEN Breskens Sailing Weekend! Tijdens deze belevenis kun je kiezen uit meezeilen op een grote boot, zelf zeilen in een optimist, meedoen aan het Watersport Funprogramma (Kanoën/Suppen) ! Na afloop ontvang je een heus Watersport certificaat!

Het programma is als volgt:
13:15 Inloop en ontvangst in de feesttent
13:30 Start programma met een introductie over water door Natuur & Zo
14:00 Start onderdelen:
          Zeilen op grote boten
          Varen in een optimist, kano of sup in de watersportarena
16:00 Weer verzamelen bij de feesttent
16:15 Einde programma

Jeugdzeilen
Ook de jonge jeugd krijgt alle aandacht om met het zeilen op zeegaande jachten kennis te maken in hun eigen “jeugd watersportbelevenis”. Jongeren zijn voor de watersportbranche niet alleen nu een belangrijke doelgroep, het zijn ook de senior watersporters van de toekomst, zeker in een waterrijke provincie als Zeeland. In Breskens hebben we op het gebied van watersport veel te bieden en daarom gaan we tijdens het Damen Breskens Sailing Weekend 2018 de trossen losgooien voor de jeugd.  

Samen met ervaren watersporters leren we op een leuke en sportieve manier onze jeugd de regels en patronen van het water kennen, het weer te voorspellen en hen gemakkelijk te laten bewegen in het ritme van het water. Samen de vrijheid, kameraadschap, onstuimigheid maar ook het stille genieten op het water beleven is het mooiste wat er is.

Aanmelden kan via jhenry@gemeentesluis.nl