Stichting Zeeland Sport & Leisure

Wie is Stichting ZSL
Stichting ZSL is de spil tussen het bedrijfsleven, onderwijs, overheid en de sport. Daarmee wordt de kwaliteit van de propositie bewaakt waarin de stakeholders gezamenlijk investeren om de sport in de regio naar een hoger plan te tillen.

Wat doet Stichting ZSL? 
Stichting Zeeland Sport & Leisure steunt jong sporttalent en ondersteunt sportevenementen en initiatieven die bijdragen aan het lokale sportklimaat. Dit doen zij door zich belangeloos in te zetten voor talentontwikkeling in de regio door vanuit haar netwerk overheid, gezondheidszorg, bedrijfsleven, sport en onderwijs aan elkaar te verbinden. Hiermee bieden zij talenten de kans om het beste uit zichzelf te halen! 

Stichting ZSL is betrokken bij diverse evenementen, zoals: Zeeland on Wheels, de BeNeLadies Tour, Breskens Sailing Weekend en de Eredivisie Zeilen. 

De toekomstvisie

Stichting ZSL wil bijdragen aan de ontwikkeling van talenten in de sport. Zij doen dit door een podium te bieden waar talenten zichzelf kunnen (leren) profileren en hun doelen en de benodigdheden kunnen formuleren om zo in contact te komen met bedrijven. ZSL wil verder uitgroeien tot een netwerkorganisatie met bekendheid buiten de regio. Met Zeeland als bakermat voor (top)sportfaciliteiten gericht op water, wind en strand. 

Het Watersportfonds van Stichting ZSL is één van de projecten om talentontwikkeling in de provincie te stimuleren. 

Meer weten over Stichting ZSL? Ga naar www.StichtingZSL.nl